Maak van je tuin meer dan alleen een lapje grond waar de beplanting willekeurig aan wordt toegevoegd,… want een tuin is zeker en vast een doorslaggevende factor tijdens de zoektocht naar je ultieme leefwereld. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je een gezellige omgeving schept, dromen omzet in realiteit of een perfecte weerspiegeling van je verwachtingen uitbouwt.

Een prikkeling van je zintuigen

Iedereen heeft wel een verwachting omtrent zijn eigen tuin. Laat deze daarom een prikkeling van je zintuigen zijn. Een tuin vol bloemen en kleur, om romantisch in rond te kuieren, heerlijke zomerse bloesemgeuren of een nutstuin waarvan je steeds kan smullen.

Sommige geven eerder de prioriteit aan functionaliteit, door het creëren van een speelveld voor de kinderen, ruimte voor een grote groentetuin of een wenst u eerder een ecotuin, die je binnen de kortste keren transformeert tot de perfecte gastheer voor vogels, vlinders, egels enz…

Het is belangrijk om een visie te hebben

Welke persoonlijke keuzes je ook maakt, het is belangrijk om een visie te hebben over je tuin, wat je verwachtingen zijn en hoeveel arbeid je wilt spenderen in uw tuin.  Een tuinontwerp combineert jouw visie en ideeën naar een realistisch plan. De uitvoering van je droomtuin start met een goede planning. Alles wordt hierin opgenomen: de aan te leggen weggetjes, het terras, de haag (en welk effect die zal opleveren: het evenwicht tussen een landschappelijk uitzicht en privacy), het tuinhuis, schept duidelijkheid omtrent de scheidingslijn met de buren,… Bundel al deze factoren om zo een tuin te creëren op jouw maat.

Een tuinplan naar jouw verwachtingen

We stellen steeds alles in het werk om je een tuinplan te bezorgen wat de eigenheid van jouw verwachtingen in de verf zet. Daarbovenop werken we vanuit ervaring en studie, waardoor je kan rekenen op een mooi, bruikbaar en gepersonaliseerd geheel.

Verder wordt er samen met jou naar de perfecte samenstelling gezocht binnen de diverse beplantingsmogelijkheden. Je zal nadien kunnen genieten van een tuin die aan je behoeften voldoet volgens een ruimtelijk inzicht en een doordachte visie. Zo bekom je een bruikbare en leefbare tuin.

Duurzaamheid

Verder is een sleutelbegrip van de ontwerpen: duurzaamheid. Dit omvat zowel het anticiperen op eigenheden van de tuin, zodat de beplanting volledig tot zijn recht komt en een lange levensverwachting geniet. Daarnaast betekent deze duurzaamheid eveneens een minimaal aan onderhoud en maximale resistentie tegen ziekten, schimmels en insecten.

Bent je geïntegreerd in onze werkwijze, twijfel daarom niet om ons te contacteren.